10 weken verder…

Daar zit ik dan. 10 weken verder. Het is alweer precies 10 weken geleden dat ik officieel terug verhuisde van Engeland naar Nederland. Het voelt nog steeds heel gek om te zeggen: “ik woon weer fulltime in Nederland”. Eerlijk gezegd zou ik niet weten hoe ik precies kan omschrijven hoe ik mij nu voel. Enerzijds voelt het alsof ik nooit ben weggeweest, maar anderzijds voelt het alsof ik heel veel heb gemist en weer helemaal opnieuw moet beginnen. Dat gevoel krijg ik vooral omdat veel van mijn vrienden al klaar zijn met hun vervolgopleiding of bijna klaar zijn en nu op zoek zijn naar een fulltime baan of deze zelfs al hebben. Nu moet ik eerlijk zeggen dat het gedeelte dat je dan aan een fulltime baan begint en daar hoogstwaarschijnlijk een aantal jaar zit, mij een beetje een benauwd gevoel geeft. Ik denk dat dat vooral komt omdat je leven dan van een jong volwassenen naar de ‘grote mensen’ wereld gaat. And I know, dat komt op een bepaald moment. Maar toch, ergens vind ik dat nog super spannend allemaal. 

Dat gezegd hebbende is er in de afgelopen 2,5 maand veel gebeurd. Veel leuke dingen kan ik wel zeggen! Laat ik beginnen bij het begin. De keuze om terug te komen naar Nederland had natuurlijk vooral te maken met de conditie van mijn knie. Ik had/heb bepaalde behandelingen nodig waaronder acupunctuur, fysiotherapie en personal training. Deze drie dingen zijn op dit moment heel belangrijk voor mij. Na een aantal weken kon ik al een enorm verschil merken. Ik merkte echt dat de pijn minder werd. Je kunt je voorstellen dat dit echt ontzettend fijn is en ik daar weer wat positiever door word. 

Half december heb ik mij samen met een internationale groep kunstenaars en schaatsers drie dagen ondergedompeld in een creatief proces waarbij we een start hebben gemaakt om te brainstormen voor een nieuwe, grote ijsshow. Deze show moet in 2020 klaar zijn voor het publiek. Het waren intensieve, maar hele leerzame dagen in Leeuwarden, waarbij we overnacht hebben in een voormalige gevangenis. Dit was heel goed georganiseerd door ‘Entertainment on Ice’

 

Verder ben ik in contact gekomen met een super leuk ‘opkomend’ cosmetica merk. Het heet: Creative Cosmetics. Ik ga make-up video’s voor hen maken. Creative Cosmetics heeft een groot festival gepland staan dat in februari plaats vindt en ik kan nu officieel zeggen dat ik daar bij ben! Hoe leuk is dat? Er zullen allemaal verschillende stands zijn waarbij je bijvoorbeeld je make-up kunt laten doen of advies kunt vragen over jouw huid. Maar dat is niet het enige, er zal een Photo Booth zijn, er zal een stand zijn waar je advies over jouw beste kledingkleur kunt krijgen en zelfs een plekje waar je je kunt laten masseren. En dat is nog niet eens alles. Als dit nog niet ontspannend genoeg, relaxed en leuk klinkt, weet ik het ook niet meer. 😉

Kaartjes zijn nog te krijgen via: http://inschrijven.creativecosmetics.nl/festival

Nou, dat zijn al twee super positieve dingen, maar dat was nKerst Borrel Gerard Joling 12/'17og niet alles… Ik heb de afgelopen weken een aantal kerstshows gegeven. In mijn geval zijn dat shows waarbij ik met vuur schaats. Een hele leuke en wel speciale voor mij was dat ik mocht schaatsen op de kerstborrel van Gerard Joling. Daar werd ik voor gevraagd naar aanleiding van de videoclip van Gerard. Ik schaats namelijk in zijn nieuwste videoclip: The Border. Eerlijk, in de videoclip en op de kerstborrel van Gerard Joling mogen schaatsen, super vet toch? 🤗

Ben je benieuwd naar de clip? Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=XTiVOedNpY8

Verder heb ik een aantal leuke projecten op de planning staan. Eéntje kan ik al verklappen. Dat is dat ik meeschaats in de grote schaatsshow ‘IJSTIJD’ in Thialf, Heerenveen. De shows zijn op zondag 25 maart. De middagshow is om 16:00 uur en de avondshow om 20:00 uur. 

Hier zijn ook nog kaartjes voor te bemachtigen via deze link: https://tickets.friesland.nl/lf2018/nl/flow_configs/1snp/overview?production_id=23145&skip=z

Al met al zijn de afgelopen weken enorm druk, zwaar, spannend maar vooral heel leuk geweest. Ik ben nog steeds bezig om fysiek helemaal te herstellen maar ik merk dat ik nu weer zoveel positiever en blijer ben. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn maar ik kan nu (denk ik) zeggen dat ik wel goed op weg ben. 💪🏻💕

Creative Cosmetics Make-up