Halloween Makeup Tutorial met Beautynezz

Youtuber Joy van Beautynezz

Vorige week zondag heb ik met blogster Joy heel veel plezier gehad tijdens het maken van deze Halloween makeup tutorial. 
Halloween Tutorial met Beautynezz

Joy is een super populaire blogger. Ze maakt leuke filmpjes en heeft het YouTube award Talent van het jaar gewonnen! Joy vroeg mij of ik een Halloween make up bij haar kon maken en dat vond ik erg leuk om te doen. De hele maand oktober behandelt ze Halloween thema’s en daar hoort een enge look ook bij! 
Joy liet mij zien wat ze in haar hoofd had en volgens mij is het heel goed gelukt! Het werken met (nep)bloed in poedervorm was nieuw voor mij, maar supergaaf om te doen. 

Youtube halloween video!

Bekijk snel het filmpje en laat je inspireren! Laat mij weten wat je ervan vindt!

Links:

YouTube kanaal van mij, klik hier!
YouTube kanaal van Beautynezz, klik hier!
Blog van Beautynezz, klik hier!