Let’s go ‘SuperTrash’

SuperTrash

In deze post zien jullie een complete herfst/winter outfit van SuperTrash. Het is een langere bloes, die ook als jurkje gedragen kan worden (zoals je op de foto kunt zien). Dit is helemaal een trend voor deze winter! Op de foto’s hieronder zie je dat ik de bloes/jurk draag zonder legging. Ook kan je dit jurkje natuurlijk met een legging of panty aan. 

My Jewellery

Om deze trendy herfst/winter outfit helemaal af te maken, draag ik er sieraden bij van ‘My Jewellery’. My Jewellery heeft een groot assortiment met heel veel keus. Zo hebben ze erg veel leuke en verschillende armbandjes, ringen en oorbellen, maar ook hebben ze hele gave horloges. Blijf mijn blog in de gaten houden om te zien wat My Jewellery nog meer voor leuks heeft. Je kunt natuurlijk ook altijd even langs Def gaan om alles te zien en te passen. :)

Def by Sanne

Wil jij ook zo’n leuk bloesje/jurkje scoren, ga dan snel langs bij Def by Sanne in Deventer! Vergeet dan natuurlijk niet naar de rest van de super leuke collectie te kijken die Sanne in de winkel heeft! Wil jij altijd op de hoogte zijn van alles wat er nieuw is in de winkel, like dan de Def Facebook pagina (klik hier!).

Def by Sanne adresgegevens

Def by Sanne
Engestraat 16
7411LD Deventer
0570-611223

Prijzen

Bloes/jurk: SuperTrash Jurk ‘Dragonette': €109,95
Schoenen: SuperTrash Sneaker ‘Dallas Dore’ Black-Gold: €119,95 
Armband: My Jewellery IT Cuff Gold Pink & Turquoise: €39,95
Ring: My Jewellery Gold 2 Stone Ring Pink Turquoise: €34,95
Oorbellen: My Jewellery Queen Chandeliers Gold Black: €19,95

Links

Def by Sanne Website, klik hier!
SuperTrash Website, klik hier!
My Jewellery Website, klik hier!