Raad eens waar ik was… – deel 3

Vandaag kan ik dan ein-de-lijk vertellen en laten zien waar ik dit weekend ben geweest! Ik heb een fantastisch weekend in Manchester gehad. Ten eerste vind ik het altijd super leuk om naar Manchester te gaan omdat ik daar geboren ben en 6 jaar gewoond heb. En dit keer was ik in Manchester omdat de ‘Legends Game’ (Manchester United Legends Game) weer plaats vond! 

Dit jaar was wel bijzonder en speciaal voor mij, want ik had een perskaart. Ik mocht met die kaart overal bij waar alle persfotografen ook bij mogen. Dat betekent dus letterlijk naast het veld staan en alles wat er ‘achter de schermen’ gebeurt (alles wat met televisie en media te maken heeft) live mee maken! Iets wat ik heel gaaf vind!

Kijk snel mee naar de eerste beelden op het veld van Manchester United! :-)